Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 

 

Nettiradio kuuntele tästä

Kuusi suomalaista pelaajaa kilpailee tänä viikonloppuna (11.-12.2) HCP Golfin Euroopan Tourin (EDGA) osakilpailussa, Parador Golf Clubilla, Malagassa.

Maajoukkuepelaaja Johannes Siikonen (MGC) odottaa malttamattomana kilpailun alkua. Hän on ehtinyt pelata alkuviikosta Paradorin kentällä jo kolme harjoituskierrosta. 

- Varsin tasainen ja miellyttävä kenttä kiertää, vain muutamalla väylällä on jonkin verran muotoja. Griinit ovat nopeat ja loistavassa kunnossa. Tulosta tällä kentällä voi hyvinkin tehdä. Enemmän nyt huolettaa minkälainen keli on tulossa, kun ovat luvanneet sateita viikonlopuksi, Siikonen pohtii.

Siikonen lähtee kilpailuun toiveikkaana, mutta realistisena. Jos kilpailuissa haluaa sijoittua edes lähelle kärkeä, niin huipputuloksia pitää pystyä pelaamaan.

- Kyllä taso on kova. Tämän kentän pystyy useampi noista huipukavereista pelaamaan jopa allen parin.

Timo Pessi (HGC) saapui paikan päälle vasta torstaina, ja hän pelaa oman harjoituskierroksensa perjantaina. Pessi on vasta vaihtanut omaa kätisyyttään eli pystyy lyömään palloa molemmilta puolilta.

- Kun olin pelannut lätkää leftin puolelta, niin ajattelin että lyön tietenkin golfpalloakin samalta puolelta. Viime kesänä huomasin, että lyön paremmin oikealta puolelta ja päätin vaihtaa sitten lyöntipuolta. Minulla on edelleen yksi maila, jolla voin lyödä vasemmalta puolelta, jos pallo vaikka makaa puun vieressä, niin ettei sitä muuten pääse lyömään, sanoo Pessi.

Kaksikko lähtee tavoittelemaan hyviä sijoituksia ja molemmat pelaajat kertovat oman vahvuutensa olevan kova voitontahto. Ja kun näitä miehiä katsoo silmiin, niin se on helppo uskoa.

Kilpailu käydään Parador Golf Clubilla 11.-12.2. Mukana kuusi Suomalaista - Elina Pylkkänen, Timo Pessi, Tapio Eirtovaara, Johannes Siikonen, Pauli Mölsä sekä Petri Takkunen.

Golfkenttien esteettömyydestä sekä HCP Golfista voi kuunnella lisää Radio Finlandian Sporttitunti-lähetyksessä perjantaina 17.2 kello 19.00 alkaen (Suomessa 20.00).

Sporttitunti Radio Finlandiassa maanantaisin ja perjantaisin klo 19. Jaksot uusitaan lauantaina klo 12 ja tiistaina klo 16.

Vaalit

      Suomalainen Hammaslääkärisi Aurinkorannikolla
                  Avenida de los Boliches 80
                        29640 Fuengirola
                        Puh. 952 476 662
 

 

 

 

Kuuntele tietokoneella sivustollaSuomenkieliset Radiot puhelimeesi 

 

AUTONvaraosat24.fi

Livekamera Fuengirola