Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 

 

Nettiradio kuuntele tästä

Liity kannattamaan Radio Finlandian Ystävät –yhdistystä  ja tukemaan kansainvälisen suomalaisen radion toimintaa. Näin olet osaltasi turvaamassa myös ULA -lähetyksemme Espanjan Aurinkorannikolla ja voit olla tekemässä OMAA KANSAINVÄLISTÄ RADIOTA !

Tule mukaan toimintaan, tekemään ohjelmia, juontamaan, ideoimaan, soittamaan suosikkimusiikkiasi ja tietysti osallistumaan Radio Finlandian ystävät ry:n hauskoille matkoille, joissa musiikki soi ja laulu raikaa…

Maailma on avoin Radio Finlandian Ystävät ry:n kannatusjäsenille. Meitä kuunnellaan  jo nyt 141 eri maassa, ja kokoamme ulkosuomalaiset yhteen kulttuurin vaihtoon ja suomalaisuus - siis Sauna, Sisu, Saunamakkara, Suopursu, Silli, Silakka ja Sibelius - ovat muun muassa meitä yhdistävä tekijä.

Teemme yhteistyötä ja ohjelmavaihtoa maailmalla olevien Suomi-radioiden kanssa; SSS-Radio Viro, Brisbanen Suomiradio, Australia, Sisu-radio Ruotsi, Sisu-Radio Saksa, Victorian Yliopiston Radio Kanada.

Liity nyt kannatusjäseneksi. Ramigos - Radio Finlandian Ystävät ry

Kannatusjäsenmaksu henkilöltä  20 € / vuosi

kannatusjäsenet saavat jäsenmaksun hinnalla Radio Finlandialla oman Toivekonserttinsa kerran vuodessa. Toivekonsertin kesto on 57 minuuttia.

Kannatusjäsenmaksu yrityksiltä 50 € / vuosi

yritysjäsenet saavat hinnalla yrityshaastattelun, kesto 15 minuuttia ja haastattelu tulee ulos 2 kertaa.

Tulemme järjestämään retkiä, tapahtumia, konsertteja, harrastuspäiviä ja mitä ikinä yhdessä keksimmekään! Tämän vuoden World Radio Dayn eli Maailman Radiopäivän teemana oli yhteisöllisyys ja vuorovaikutus. Radio is You - Sinä olet Radio! Tätä Ramigos - Radio Finlandian ystävät tulevat noudattamaan. Ramigot saavat ensimmäisenä tietää, mitä uusia tuulia kanavallamme puhaltaa.

Jäseneksi voit ilmoittautua verkkokauppamme kautta. Voit maksaa heti tai halutessasi lähetämme laskun. Molemmat vaihtoehdot löytyvät kaupastamme.

..Ja siinä toisessa vaihtoehdossa oleva hinta 0,00 tarkoittaa sitä, että laskutamme. Jäsenluetteloon Sinut merkitään heti maksun tultua perille..

Liity jäseneksi

Voit laittaa meille myös viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vaalit

      Suomalainen Hammaslääkärisi Aurinkorannikolla
                  Avenida de los Boliches 80
                        29640 Fuengirola
                        Puh. 952 476 662
 

 

 

 

Kuuntele tietokoneella sivustollaSuomenkieliset Radiot puhelimeesi 

 

AUTONvaraosat24.fi

Livekamera Fuengirola