Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 

 

Nettiradio kuuntele tästä

 

Kautta aikain eniten Suomen mestaruuksia voittanut Sotkamon Jymy ja sarjanousija Imatran Pallo-Veikot avaavat  kautensa tavanomaisesta poiketen Espanjan Aurinkorannikolla. Miesten superpesiskauden avauskierroksen ottelu pelataan Fuengirolassa Pabellón Elola –stadionilla sunnuntaina 23.4.2017 kello 13 (paikallista aikaa). Ottelu kuuluu virallisestikin Suomen 100-vuotisjuhlavuoden tapahtumiin.

 

Superpesiksen toimitusjohtaja Jussi Pyysalo odottaa mielenkiinnolla uutta päänavausta.

– Kiitos seuroille rohkeasta ajatuksesta ja sen viemisestä käytäntöön. Samoin kiitos kuuluu jo tässä vaiheessa Fuengirolan kaupungille ja Suomi-yhteisölle hyvästä yhteistyöstä. Suurella mielenkiinnolla pääsemme seuraamaan, miten alueen suomalaisväestö ottaa tapahtuman vastaan.

– Mahdollisuuksia Aurinkorannikolla riittää. Alueella asuu pysyvästikin parikymmentä tuhatta suomalaista, mikä on enemmän kuin monella superpesispaikkakunnalla. Toki toivotan lämpimästi kaikki alueen asukkaat ja matkailijat tervetulleiksi todistamaan suomalaista erikoisuutta paikan päälle.

 

Suomi 100 –juhlavuoden teema on yhdessä. Se kuvaa Pyysalon mielestä erinomaisesti myös Fuengirolan superpesistapahtumaa.

 

– Kansallispelimme pääsarjan avausottelun vieminen suuren suomalaisyhteisön keskelle Fuengirolaan on loistava tapa yhdistää ulkosuomalaisia, kotimaan faneja ja muuta yleisöä sekä paikallista väkeä. Kun on Suomessa syntynyt ja kasvanut, Suomi on aina osa identiteettiä.

 

Miesten Superpesistä ei ole aiemmin pelattu Suomen rajojen ulkopuolella, joten huhtikuinen sunnuntai-ilta Fuengirolassa piirtyy merkittävänä lukuna osaksi pesäpallohistoriaa. Lipunmyynti otteluun alkaa 23.1.2017, lisätietoja tulee näille nettisivuille sekä Facebookiin.

 
 

 

Lisätietoa Suomi 100 -juhlavuodesta: http://suomifinland100.fi/

Superpesis kotisivuillaan: www.superpesis.fi

Superpesis Fuengirolassa: www.radiofinlandia.net/index.php/pesapallo.html

Superpesis Fuengirolassa Facebook: https://www.facebook.com/SuperpesisFuengirolassa/

Lisää artikkeleita......