Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 

 

Nettiradio kuuntele tästä

Radio Finlandia onnittelee Sotkamon Jymyä voiton ansiosta!

Superpesiksen ottelu Sotkamon Jymyn ja Imatran Pallo-Veikkojen välillä pelattiin tänään sunnuntaina Elolan kentällä Fuengirolassa.

Radion ohjelmisto poikkeaa tänään ja huomenna maanantaina normaalista ohjelmistosta.

Suora ottelutaltiointi tulee uusintana klo 20 (21 Suomi) ja myös maanantaiaamuna klo 9 (10). Eli huomisaamu on poikkeuksellinen tämän tapahtuman vuoksi: Ihana aamu jää pois ja uutiset kuullaan maanantaina vasta klo 15. 

Seuraa ottelua Aurinkorannikolla 102,6 MHz tai ympäri maailman radiofinlandia.net 

Superpesiksen kauan odotettu ottelu Sotkamon Jymyn ja Imatran Pallo-Veikkojen välillä pelataan 23.4. klo 13 Elolan kentällä. Radio Finlandia on tiivisti mukana fiilistelemässä tuota tapahtumaa jo koko edeltävän viikon ajan. Meillä on joka päivä kanavallamme pesäpalloaiheinen tietokilpailukysymys, jonka voittaja saa itselleen kaksi lippua kyseiseen otteluun.

Lisäksi viikonloppuna on Supertoiveet ja Superterveiset lauantaina klo 15 - 17 (16 - 18) ja sunnuntaina tietysti olet mukana pelin tiimellyksessä. Kello 12 (13 Suomessa) alkaa pre-game -show ja klo 13 alkaen seuraamme suorana lähetyksenä itse ottelua.

 

 

Elolan kentälle pääset kätevästi julkisilla. Juna-asemalta on noin 500m:n ja linja-autoasemalta 700m:n kävelymatka. 

Espanjan Fuengirolassa pelattavan superpesiksen miesten ottelun tulee juontamaan alan legenda Antero Mertaranta. Mertaranta tullaan näkemään Sotkamon Jymyn ja Imatran Pallo-Veikkojen välisessä superpesisottelussa 23.4.2017 klo.13.00 paikallista aikaa Pabellón Elola -kentällä.

Lue lisää...

Sporttitunnin kaksintaisteluosuudessa vastakkain maanantaina 13.2.

Roope Korhonen,

Sotkamon Jymy (vas.) ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jussi Hurskainen,

Imatran Pallo-Veikot (oik.)

Lisää artikkeleita......