Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 


Ducks show esittelee uutta Abbaa Benny Andersson Orkester! Suomesta kovinta menoa Ikinä. Serpico, Timo Rautiainen, Anssi Kela, Simo Kolehmainen, Popeda, Viper Arms, Erika Vikman. Loreen... Soitetaan myös Ruotsin viisutoivot. Ja nehän soi omassa genressään. Ducksit soittelevat sulassa sovussa kaikkia genrejä ja genrettömiä. Mukaan mahtuu myös yksi Valkoinen Hetero Samuli Putro! Studiossa Veli ja Marcos

 

Raskasta rokin räimettä ja rautaa sekä mukana myös elektronista menoa. Esittelyssä Battle Beast, My Own Ghost, Nighon, Lazie J, Rueckwater, Matt Springfield, Tom Goss, Mikko Pohjola, Tuohimaa ja monta muuta...

It´s all about music!

Lue lisää...

Perjantaina 24.2 Max and the Ducks aamulähetyksessä vieraanamme kello 09:15 Susanna Heikkinen. Susanna Heikkinen kertoo opiskelustaan Aurinkorannikolla. Kello 10:03 vierraksemme saapuu ohjaaja Ari Onnela. Irtoteatterin uusi näytelmä Saituri on ensi-illassa torstaina Nuriasolissa. Kuinka Saituri käy Irtoteatterilta?

Perjantain ohjelma:

09:00 Uutiset, säät ja uutispaketti. Uutispaketin on toimittanut Radio Finlandialle Kauko Niemi.

09:15 Haastattelussa Susanna Heikkinen.

10:00 Uutiset.

10:03 Haastattelussa Irtoteatterin esiintyjiä ja Ohjaaja Ari Onnela.

11:00 Uutiset.

11:12 Kohti keskipäivää. Uutisia ja katsausta paikallisiin tapahtumiin.

12:00 Uutiset.

Studiossa Marcos ja Veli

 

Max and the Ducks Show haastattelee Roni Leppää ja esittelee hänen uuden albuminsa The First Step. Haastattelussa myös kansainväliseen menestykseen tähtäävä Tom & Hills. Harri Pajari haastatteli heitä.

Laaja kirjo artisteja esittelyssä. Ide, Rosi, Laura Närhi, Suvi Teräsniska ja Erin.

Kova uutuus myös Brother Firetribe poppoolta. 

Lue lisää...

Bianca Morales on esiintynyt loppuunmyydyille katsomoille Aurinkorannikolle. Iloinen Bianca on tuonut keväisen tuulahduksen mukananaan. Hänellä on vielä konsertit Torremolinoksen 10 paikassa, Nuriasolissa ja Ravintola Kukossa.

Bianca Morales ja Tuottaja Merja Partanen Radio Finlandian haastattelussa Max and the Ducks aamulähetyksessä perjantaina 17.02 heti uutisten jälkeen kello 10:03 (Suomen aikaa 11:03).

 

Perjantain ohjelma:

09:00 Uutiset, säät ja uutispaketti. Uutispaketin on toimittanut Toimittaja Kauko Niemi.

10:00 Uutiset.

10:03 Haastattelussa Bianca Morales ja Merja Partanen.

11:00 Uutiset pitkällä kaavalla.

11:12 Kohti keskipäivää. Paikallinen sanomalehtikatsaus.

12:00 Uutiset.

Studiossa Marcos ja Veli

 

 

 

Lisää artikkeleita......