Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 


Torremolinoksen kymppipaikka viettää 40-vuuotisjuhlaa lauantaina 25.3. Kymppipaikan Puheenjohtaja Kirsti Palmu vieraanamme kello 10:03.

Perjantain ohjelma 24.3:

09:00 Uutiset, säät ja uutispaketti. Uutispaketin on toimittanut Radio Finlandialle Toimittaja Kauko Niemi.

10:00 Uutiset.

10:03 Haastattelussa Kirsti Palmu.

11:00 Uutiset.

11:12 Kohti keskipäivää. Paikallinen lehtikatsaus.

12:00 Uutiset.

Studiossa ainakin Marcos ja Veli.

 

Max and the Ducks show esittelee jälleen uutuuksia. Käynnistämme Popedan ja synnytämme Turmion Kätilöiden kanssa. Mukana myös Riina K, Mikko Pohjola, Teflon Brothers, Tiisu, Saara, Linkin Park, Erasure ja monta muuta.

Kello 20:00-21:00 soi Old New Borrowed and Blue nonstoppina! Rautaista menoa raskaampaan makuun tarjoilemme kera Sentenced, Hulk City, Evanescence ja monta muuta.

Studiossa Marcos ja Veli

 

Kleanshot, Samae Koskinen, Doro, Neljä Ruusua, Brother Firetribe sekä Boycott esittelyssä. Mukana myös laaja kirjo muita artisteja. Suomalainen Wolfheart kiertueella pian Espanjassa. Millaiselta kuulostaa yhtyeen uusi levy Tyhjyys. Toisella tunnilla soi teemalla Uutta, vanhaa, lainattua ja sinistä!

 

 

 

Max and the Ducks showssa haastatellaan Lumottu Apina yhtyettä ja esitellään heidän uusi levynsä Elävät Eteenpäin. Haastattelussa myös JP Meronen, joka lähettää SOS viestiä.

Mukana myös Mikko Kuustonen, Vesa Ollinmäki, Tiisu Zanna, Ylde, Ancara, Linkin Park, Jocelyn & Chris Arndt ja monta muuta. Tästä ei pidot parane.

 

 

Tiistaina haastattellaan artisteja ja esitellään uusia biisejä. Lumottu Apina yhtye on julkaissut uuden pitkäsoiton. Elävät Eteenpäin! Yhtye kertoo levystään... Onko luvassa täydellistä sinfoniaa?

Ancaraa menoa tarjoilee Ancara ja ajankohtainen trubaduuri JP Meronen ryöpyttää laululla hallitusta. Onko nyt Sipilöity tarpeeksi? Omituista luvassa Vesa Ollinmäeltä. Zanna, Ylde ja Tiisu myös mukana. Keitoksessa myös vähemmän tunnettuja kuten Linkin Park, Gary Allan ja muita tulevia suuruuksia.

Studiossa häärää Marcos ja Veli

 

Max and the Ducks show esittelee uutuudet.  Haastattelussa Lauri Ikinä yhtyeestä ja heidän albuminsa Samoista Soluista esittelyssä. Muita Serpico, Simo Kolehmainen, Timo Rautiainen, Samuli Putro, Kuningasidea, Viper Arms, Benny Andersson Orkester... miltä Abban musiikin tekijä kuulostaa tänään? Käynnistämme myös uuden Popedan ja kuuntelemme Euroviisujen satoa.

 

 

Ducks show esittelee uutta Abbaa Benny Andersson Orkester! Suomesta kovinta menoa Ikinä. Serpico, Timo Rautiainen, Anssi Kela, Simo Kolehmainen, Popeda, Viper Arms, Erika Vikman. Loreen... Soitetaan myös Ruotsin viisutoivot. Ja nehän soi omassa genressään. Ducksit soittelevat sulassa sovussa kaikkia genrejä ja genrettömiä. Mukaan mahtuu myös yksi Valkoinen Hetero Samuli Putro! Studiossa Veli ja Marcos

 

Raskasta rokin räimettä ja rautaa sekä mukana myös elektronista menoa. Esittelyssä Battle Beast, My Own Ghost, Nighon, Lazie J, Rueckwater, Matt Springfield, Tom Goss, Mikko Pohjola, Tuohimaa ja monta muuta...

It´s all about music!

Lue lisää...

Lisää artikkeleita......