Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 

 

Nettiradio kuuntele tästä

 

Uefa Nations League käynnistyy syksyllä 2018. Se antaa perinteisten EM-karsintojen rinnalle toisen tien selviytyä jalkapallon EM-kisoihin.

 

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kertoi, että hän pitää Uefa Nations League –turnausta mielenkiintoisena. Nations League antaa mahdollisuuden edetä jalkapallon EM-kisoihin niille joukkueille, jotka eivät edenneet lopputurnaukseen karsintojen kautta.

 

Nations Leaguessa on monia pelaajia muun muassa Englannin Valioliigasta, Espanjan La Ligasta ja Italian Serie A:sta, mikä tarkoittaa, ettei Kanervan miehistön kannata odottaa helppoja pelejä.

Tosin on Suomenkin joukkueessa pelaajia, jotka pelaavat huippusarjoissa. Huuhkajisssa pelaavat muun muassa Lukas Hradecky ja Joel Pohjanpalo, jotka molemmat ansaitsevat leipänsä Saksan kivikovassa Bundesliigassa.

 - Jännä kilpailu, alkaa ensi syksynä. Alkulohkot pelataan ensi vuoden aikana ja sitten lohkovoittajat menevät kustakin divarista playoffeihin ja niissä lopputurnauspaikat ratkaistaan vasta varsinaisten karsintojen jälkeen, Kanerva kertoi Nations Leaguen tulon myötä harjoitusotteluita pelataan tulevaisuudessa paljon vähemmän. Kanerva näkee asian positiivisena.

 

 - Kiva, kun tulee lisää merkityksellisiä pelejä. Futisfanien kannalta eritoten kiva, että kaikissa peleissä on panosta, "Rive" tuumi.

 

 - Toinen portti kisoihin, mutta se vaatii, että divisioonan lohkonsa voittaa. Olisihan se kiva, että olisi elossa sekin sauma, kun varsinaiset karsinnat alkavat. Meidän divisioonassa on tosin kovaa porukkaa: Romaniaa, Ukrainaa ja Unkaria. Kovan tason porukkaa, mutta kaikki on mahdollista.

 

 

 

Lisää artikkeleita......

Vaalit

      Suomalainen Hammaslääkärisi Aurinkorannikolla
                  Avenida de los Boliches 80
                        29640 Fuengirola
                        Puh. 952 476 662
 

 

 
 

Kuuntele tietokoneella sivustollaSuomenkieliset Radiot puhelimeesi 

 

AUTONvaraosat24.fi

Livekamera Fuengirola