Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 

 

Nettiradio kuuntele tästä

Aino Vuolli:

Olen Aino Vuolli, ja olen 13-vuotias.
Opiskelen Kirjolan koulussa Parikkalassa. Kanteleen soittoa opiskelen Imatran Musiikkiopistolla, mutta tunneilla käyn Lappeenrannassa. Aloitin kanteleen soiton, koska se kuulosti kivalta. Tykkään soittaa sekä klassista että kansamusiikkia, koska ne ovat hienon kuuloisia kummatkin. Vapaa-ajallani soitan myös pianoa ja piirrän.

 

 

 

 

 

Silja Kiuru:

Olen Silja Kiuru ja olen 14-vuotias. Asun Lappeenrannassa ja käyn Kesämäen koulun kahdeksatta luokkaa. Olen soittanut kanteletta viisi ja puoli vuotta ja haluan siitä itselleni ammatin. Aion opiskella musiikkipedagogiksi. Vapaa-aikani kuluu kanteleen soiton parissa ja kirjoja lukiessa. Kanteleen soitossa minua viehättää kanteleen monipuolisuus. Minun musiikkityylejäni ovat pop ja kansanmusiikki. Ida Elina on suuri taiteellinen esikuvani ja Sari Kaasisen kautta olen löytänyt kansanmusiikin ja ylipäätään kanteleen soiton. Olen ollut mukana jo monessa musiikkiprojektissa ja soittanut monissa kokoonpanoissa. Kantele on merkittävä osa elämääni.

 

 

 

 

 

Klea Mullamaa:

Olen Klea Mullamaa ja käyn Kesämäenrinteen koulun englanninkielistä kahdeksatta luokkaa Lappeenrannassa. Olen harrastanut musiikkia koko elämäni. Aloitin puolivuotiaana muskarissa, jatkoin viisikielisellä ja nyt viimeiset seitsemän vuotta olen soittanut konserttikanteleella. Nykyisen, minun toiveideni mukaisen kanteleeni sain vuoden 2014 toukokuussa. Intoa soittamiseen toi lisää Kaarnankuori-trion muodostaminen, jossa me kaikki pidämme soittamisesta.

Kanteleesta pidän, koska se on tosi monipuolinen. Sillä pystyy soittamaan kaikkea modernista taidemusiikista sitten vanhoihin kansanlauluihin ja se kuulostaa upealta niin yksin kuin ryhmässäkin. Olen soittanut kanteletta soolona, orkesterikokoonpanossa ja kaikessa siitä väliltä. Myös muut harrastukseni ovat taiteellisia. Käyn kuvataidekoulussa ja tanssiopistossa.

Vapaa-ajalla tykkään lukea kirjoja, vierailla museoissa ja käydä katsomassa esityksiä.

 

Lisää artikkeleita......

Vaalit

      Suomalainen Hammaslääkärisi Aurinkorannikolla
                  Avenida de los Boliches 80
                        29640 Fuengirola
                        Puh. 952 476 662
 

 

 

 

Kuuntele tietokoneella sivustollaSuomenkieliset Radiot puhelimeesi 

 

AUTONvaraosat24.fi

Livekamera Fuengirola