Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 

 

Nettiradio kuuntele tästä

Suomen maajoukkue pelaa lokakuussa kaksi viimeisintä jalkapallon MM-karsintaotteluaan, joissa se kohtaa Kroatian ja Turkin.

Huuhkajat kohtaavat ensin Kroatian vieraissa 6. lokakuuta. Kolme päivää myöhemmin Markku Kanervan miehistö isännöi Turkkia.

Suomella on paljon poissaoloja. Kroatia-pelistä sivussa on pelikiellon takia Robin Lod. Loukkaantumisten takia sivussa ovat Jere Uronen ja Alexander Ring. Ring loukkaantui Suomen edellisessä ottelussa Islantia vastaan.

Ring on sittemmin pelannut MLS-liigan seurajoukkueessaan New York Cityssä, mutta Kanerva ei halua Ringin pelaavan, jos tämä ei pysty osallistumaan täysipainoisesti valmistaviin harjoituksiin.

kuva:Petteri Lehtonen

- Alex Ring ei ole toipunut niin hyvin jalkavammasta, jonka sai Islanti-pelissä. Hän pelasi New York Cityssä, mutta puudutuspiikillä. Hän palauttelee pelien välillä mutta pelaa piikillä, Kanerva sanoi.

Päänvaivaa Kanervalle aiheuttaa myös se, ettei takareisivammasta kärsivän Kari Arkivuon pelaamisesta ole vielä varmuutta. Jukka Raitala puolestaan jää maajoukkuematkalta sivuun, jotta hän voi olla vaimonsa tukena perheenlisäyksen jälkeen.

Toisaalta Suomen pelaajaryhmään palaa myös tuttuja kasvoja. Bundesliiga-joukkueiden Werder Bremenin Niklas Moisander ja Bayer Leverkusenin Joel Pohjanpalo ovat jälleen pelikunnossa. Bundesliiga-tähtien lisäksi Suomen riveihin paluun tekevät HJK:n Rasmus Schüller ja valkovenäläisen FK Šah’tsjor Salihorskin Pyry Soiri.

Suomi tarvitseekin kaikki parhaat kynnelle kykenevät kykynsä, sillä Huuhkajat joutuvat seuraavassa MM-karsintapelissään todella pahaan paikkaan.

Kroatian riveissä on todellisia maailmanluokan tähtiä, kuten Juventuksen Mario Mandzukic, Real Madridin Luka Modric ja Liverpoolin Dejan Lovren.

Suomi saa kuitenkin itseluottamusta siitä, että joukkue voitti edelliset pelinsä Kosovoa ja Islantia vastaan.

- Lähtökohdat ovat sinänsä hyvät. Saimme kauan kaivatut voitot alle, orastava putki auki ja tosiaan se tuli tärkeään paikkaan henkisesti, Kanerva kertoi.

- Voitot osoittavat sen tietyn henkisen kantin mikä joukkueessa on ja materiaalin leveyden. Olemme pystyneet paikkaamaan ne poissaolot.

Lisää artikkeleita......

Vaalit

      Suomalainen Hammaslääkärisi Aurinkorannikolla
                  Avenida de los Boliches 80
                        29640 Fuengirola
                        Puh. 952 476 662
 

 

 

 

Kuuntele tietokoneella sivustollaSuomenkieliset Radiot puhelimeesi 

 

AUTONvaraosat24.fi

Livekamera Fuengirola