Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 

 

Nettiradio kuuntele tästä

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni Richard Jensen haluaa saada peliaikaa Hollannin jalkapalloliigassa pelaavassa seurajoukkueessaan FC Twentessä.

 

- Olen istunut ensimmäiset pari peliä penkillä, ja odotan innolla omaa tilaisuuttani, että se tulisi. En ole pariin viikkoon keskustellut siitä valmentajan (René Hake) kanssa, mutta nyt kun palaan maajoukkuereissulta, pitäisi varmaan istua alas ja keskustella siitä, mikä tilanteeni on, Richard Jensen sanoi.

- Ainakin sellainen fiilis on ollut, että on ollut niin lähellä, että olisi päässyt pelaamaan. Että oliskohan se pikkuhiljaa aika, että saisi sen pienen mahdollisuuden, hän pyöritteli.

Richardin veli Fredrik Jensen edustaa myös Twenteä. Suomen jalkapallomaajoukkueessa vastuunkantajaksi noussut Fredrik on saanut paljon vastuuta myös Twentessä.

- Pelaamme totta kai ihan eri paikoilla, niin se ei vaikuta omaan tilanteeseen eikä mentaliteettiini mitenkään. Aina mennään sata lasissa ja niin poispäin. Totta kai alussa, kun broidi pääsi pelaamaan, niin tekihän se vähän kipeää, mutta aika nopeasti se meni ohi, Richard Jensen nauroi.

Twenten joukkueessa oli paljon liikehdintää kesän aikana, kun joukkue hankki uusia pelaajia ja hankkiutui eroon osasta pelaajistaan.

Kesän aikana se hankki kovista sarjoista pelaajia, kuten La Ligassa pelaavasta Malagasta lainapestillä tulleen Adnane Tighadouinin ja Valioiigasta pysyvällä siirrolla tulleen Haris Vuckicin.

Twentestä myös siirtyi pelaajia koviin Euroopan kovimpiin sarjoihin. Esimerkkinä käy Joachim Andersen, joka lähti Serie A:ssa pelaavaan Sampdoriaan.

 

Lisää artikkeleita......

Vaalit

      Suomalainen Hammaslääkärisi Aurinkorannikolla
                  Avenida de los Boliches 80
                        29640 Fuengirola
                        Puh. 952 476 662
 

 

 

 

Kuuntele tietokoneella sivustollaSuomenkieliset Radiot puhelimeesi 

 

AUTONvaraosat24.fi

Livekamera Fuengirola