Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 

 

Nettiradio kuuntele tästä

Huuhkajien luottopelaaja suhtautuu positiivisesti Suomen ja Islannin väliseen MM-karsintapeliin.

Kuva: Tomi Hänninen / Yle

Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj ei peittele sitä, että häntä jäi harmittamaan Huuhkajien ja Islannin välinen viime lokakuussa pelattu ottelu.

Suomi johti peliä kahteen otteeseen, mutta jäi lopulta pisteittä. Islannin voittomaali syntyi yliajan seitsemännellä minuutilla erittäin kyseenalaisella tavalla, kun Ragnar Sigurdsson tykitti pelivälineen maaliin Suomen maalivahdin Lukas Hradeckyn käsistä. Koko Suomen joukkue protestoi maalia rajusti.

Suomi isännöi Islantia Tampereella lauantaina.

 

 

- Totta kai siitä on vähän hampaankolossa. V-mäinen tilanne siinä mielessä, että tuomari pikkaisen jeesasi niitä. En sanoisi silti, että revanssin paikka. Tämä on toinen ottelu, Hetemaj kertoi ja jatkoi positiivisesti:

- Tässä on hyviä elementtejä: paljon faneja tulossa. Mennään yrittämään hoitaa homma.

Hetemaj edustaa seuratasolla Italian Serie A:n Chievoa, joka voitti kauden avauspelissään Udinesen 1-2. Kauden toisen pelinsä Chievo hävisi SS Laziolle 1-2.

- Ensimmäinen puoliaika oli meiltä tosi hyvä. Toisella jaksolla sitten kaasu pikkaisen loppui, se oli vähän vaikeampi. Oli tosi hiostava ja kuuma ilma. Kyllä se vähän otti päähän se lopputulos, Hetemaj harmitteli Lazio-pelin lopputulosta.

Hetemaj on edustanut Chievoa vuodesta 2011 lähtien. Serie A:ssa hän on edustanut myös Bresciaa. ”Perpa” debytoi Suomen maajoukkueessa vuonna 2009.

Lisää artikkeleita......

Vaalit

      Suomalainen Hammaslääkärisi Aurinkorannikolla
                  Avenida de los Boliches 80
                        29640 Fuengirola
                        Puh. 952 476 662
 

 

 

 

Kuuntele tietokoneella sivustollaSuomenkieliset Radiot puhelimeesi 

 

AUTONvaraosat24.fi

Livekamera Fuengirola