Radiokanava lähellä sinua
Suomessa, Espanjassa ja maailmalla

           

 

 

Nettiradio kuuntele tästä

UNESCO on julistanut 13. helmikuuta Maailman Radiopäiväksi

 

Radio on viestintäväline, joka tavoittaa maailmanlaajuisesti suurimman yleisön. Se on tehokas ja edullinen viestintäväline. Se tavoittaa ihmisiä niin lähellä kuin kaukana ja sillä on erityinen rooli myös hätä- ja katastrofitiedotuksessa. 

UNESCO on valinnut helmikuun 13. päivän radiopäiväksi, sillä YK:n radio perustettiin kyseisenä päivänä vuonna 1946. Radiopäivän tavoitteena on kertoa radion merkityksestä ja rohkaista päättäjiä käyttämään radiota tietojen välittämiseen, mutta päivän tarkoitus on myös saada radiokanavia verkostoitumaan ja löytämään kansainvälisiä yhteistyökuvioita.

Ensimmäinen Maailman Radiopäivä järjestettiin vuonna 2012 eli tänä vuonna on kuudes kerta. Radio Finlandia on mukana tässä päivässä ensimmäistä kertaa tänä vuonna yhteistyössä saksalaisen Radio X:n kanssa.

Radio Finlandian ohjelma "A Day in Radio Finlandia" tulee kanavaltamme klo 12.03 (13.03 Suomi) ja uusintana klo 23.00 (00.00). Radio X:n ohjelma "Der Himmel geht weiter/Double Diamond" on kuultavissa klo 13.03 14.03) ja uusintana klo 00.00 (01.00)

Lisätietoja: World Radio Day nettisivut

Lisää artikkeleita......

Vaalit

      Suomalainen Hammaslääkärisi Aurinkorannikolla
                  Avenida de los Boliches 80
                        29640 Fuengirola
                        Puh. 952 476 662
 

 

 

 

Kuuntele tietokoneella sivustollaSuomenkieliset Radiot puhelimeesi 

 

AUTONvaraosat24.fi

Livekamera Fuengirola